Hopbakslån med betalningsanmärkning

Hopbakslån med betalningsanmärkning

Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett stort hinder för att man ska kunna teckna ett hopbakslån. Hos flera långivare är man idag välkommen att ansöka om ett hopbakslån även om man skulle ha dragit på sig en eller flera betalningsanmärkningar. Med detta sagt är det bra att känna till att långt ifrån alla långivare accepterar kunder med tidigare anmärkningar.

Hitta långivare som accepterar anmärkningar snabbt och tryggt via låneförmedlare

Flera av de stora låneförmedlarna på den svenska lånemarknaden, inklusive Likvidium (som du kan läsa mer om nedan), samarbetar idag inte enbart med långivare som är kända för att kunna erbjuda riktigt bra räntor, utan också med långivare som kan tänka sig bevilja hopbakslån till kunder med tidigare betalningsanmärkningar. Med andra ord, är man på jakt efter ett hopbakslån och har en eller flera anmärkningar är det ofta ett smart drag att direkt vända sig till en låneförmedlare.

Hos Likvidum är du välkommen att ansöka om hopbakslån trots en eller flera betalningsanmärkningar

Hos låneförmedlaren Likvidum är du välkommen att ansöka om hopbakslån trots en eller flera betalningsanmärkningar i registret om du varit skuldfri hos Kronofogden i mer än 6 månader och kan uppvisa en månatlig inkomst på minst 10 000 kr. När du ansöker via Likvidium får du snabbt ut din ansökan till ett flertal långivare som accepterar betalningsanmärkningar och du behöver inte oroa dig över att din kreditvärdighet ska ta skada eftersom endast en UC registreras i samband med ansökan.